Var är Pinky?

Helgen är redan över och det är tisdagkväll. Ingen bra start på tisdagen blev det inte heller då jag inte kunde sova och när jag väl somna så kunde jag inte vakna av alarmet. Så vaknar 08:15 och säger rakt ut "Skit, fitta, hora jälva oooh" då min körlektion började 07:45... Orkar inte.. Inget går bra känns det som ibland. Men Lisa kom hit sen efter skolan med fika och då blev jag på bättre humör! Min helg har även varit bra. Då vi firade Caroline i lördags med tröjor jag hade gjort som jag verkligen viljat berättat om såååå länge. Men det skulle ju va en överraskning för Carro så var tvungen att helt enkelt hålla käften. Men tröjorna på blev det och sen en pulsnatt med brudarna. Och i söndags så åkte jag hem till pappa och fira honom. Han är allt bra han! Och nu är det en ny vecka och det går skit. Måste ta tag i mitt liv och göra nåt vettigt! Önska mig lycka till, lär behöva det.
 
 

Fifty Shades of Grey

 

Cray Cray Crayyy

Mina halsmandlar.. Jag orkar inte gå till doktorn och kolla upp det. Och sen när jag vet att min farmor opererade bort dem i tidig ålder så känner jag mig inte så tagg på att kolla upp det. Så istället irreteras dem och jag mår skit. Så har varit hemma sen igår men imorgon får jag ta tag i livet igen och dra mig till praktiken. Har insett också att jag verkligen måste lägga ett krut på körkortet NU. Inte kört sen november och inte börjat med teorin ännu, braaa där! Sen även göra ansökan till USA, sen göra klart uppgifter som är sena inlämnade, sen leta efter en balklänning och studentklänning och vem vafan ska jag gå med på balen?!?!! Allt är så rörigt hit och dit. Känner mig instängd just nu. Behöver sol och sommar.. Men annars är det bra, glad att jag har mina vänner dessutom. Skönt att veta även att jag ska till pappa på söndag. Saknar den galningen. 
 
 

Väntar på mitt lilla fyllo

Första veckan på praktiken är klar och det är lördag kväll. Dock har jag bara varit på praktiken en dag. Den här veckan har jag inte alls mått bra. Men så är det och jag försöker samla ihop nya krafter för kommande veckan. I fredags kväll åkte vi till Tim och som vanligt var alla mina babes där och lite annat folk. Dock blev det inte den bästa kvällen för typ alla, haha usch drama hit och drama dit verkligen. Men så kan det bli. Är skit taggad för nästa lördag då vi ska fira min fru, Caroline!! Som fyller år dessutom idag. Så ett mega stort grattis till henne! Men denna lördag har inte varit så partyfylld. Duschade direkt när jag kom hem imorse och sen somna jag i 2 timmar i sängen, hur skönt som helst. Sen resten av tiden har jag degat framför tv:n, helt okej för min del. Jonte och Gustaf kom dessutom förbi för en stund sen och gjorde mig sällskap i nån timma. Dem åkte precis och nu "väntar" jag på min godbit Sofia som är ute ikväll. Haha känner mig som värsta mamman som sitter uppe och väntar på sitt barn ska komma hem ifrån festen. Men jag somnar ju ändå så sent om dagarna och mamma jobbar hela natten så då kan mitt lilla fyllo komma hit och sova hos mig, haha. Så imorgon blir det bakis häng med Sofia, fast stabilt för min del. Kommer kännas sååå skönt för min del! Puss puss 
 

Ella Henderson on ellen


2015 har börjat

Då var skolan igång igen och allt annat runt om går skit. I såna här stunder är jag cp lycklig över att jag har så extremt underbara vänner. Imorgon börjar praktiken och 5 veckor fram till sportlovet. Så kommer nog inte kika in här på vardagarna men på helgerna ska jag försöka göra dem till de bästa. Om jag ska överleva praktiken behöver jag såna helger. 2015 har väl annars börjat hyfsat. En utgång med snyggingarna för att säga hej då till Alva som är borta utomlands i en vecka nu. Hemma fest med bästa babes, firat min fina Sofia, firat min kusin Mirre, tacos kväll med brudarna och mycket tid i bilen med frugan. Men som sagt, skolan har börjat och sista terminen är igång. Blandade känslor. Nu ska jag fortsätta min söndags kväll med BECK tittande. Puss
 
 

N Y Å R 2014/2015

Det blev trots allt ett riktigt bra nyår!! Dock så kändes det inte som vi fira nyår men roligt var det ändå. Blev lite stressigt då jag och Carro hann precis byta om innan dem första kom. Var lite stressade då kan man säga. Men kvällen blev lyckad och städningen dagen efter tog hela dagen. Det var ändå inte så mycket att städa men lagom trötta var vi ju. Aja har lite bilder från kvällen, lite synd att vi inte tog någon stor gruppbild då alla var med men några klick med kameran blev det trots allt. Puss puss, snart drar jag mig till finaste Sofia och tillbringar min natt där. Mysigt!!
 
Jag, Jeppe, Carro och Tim 
 
Annie och jag
 
  
Cissi, hassan, Annie, Oscar, bästa Freppe och sen lilla jag
 
 Kräftisarna kirrar