Bråvalla festival 2014

Sam Smith, Veronica Maggio + Håkan Hellström, Imagine dragons, Iron maiden, fucking Kanye West etc etc etc. DET HAR VARIT HELT UNDERBART! Alla artister verkligen gav allt och vill bara skriva om varje band/artist och förklara hur euforiskt det var. Hur najs det var att gå fram till MOVITS! och krama dem och bara säga tja. Eller hur lycklig man blev när man äntligen fick se en favorit som ligger högt uppe på sin favorit lista liksom. Allt var så magiskt. Låter så töntigt/konstigt men det var så underbart! Vill bara uppleva allt igen, igen och igen. Och slutet med Axwell & Ingrosso kunde inte ha blivit bättre, I love it! Lana del rey btw, hur cool är inte hon. Tuggar tuggumi samtidigt hon sjunger, haha älskar det. 
 
 
 
Kärlek till festivaler

Hamnen

Hej godingar! Igår, tisdag, åkte jag hem till Lisa på landet. Vi cyklade ner till hamnen till hennes familj båt och satt & prata i flera timmar. Till slut blev klockan 11 och för kallt att vara ute. Så drog då hem till henne och åt flertal bullar innan vi somna sen sent på kvällen. Idag måste jag hem och göra allt klart och färdigt. För idag ska jag till BRÅVALLA!! Har inte packat eller inte ens hittat min sovsäck än men jag bor i Norrköping så jag känner mig lugn vid den fronten. Om jag glömmer nåt, åker jag bara hem och hämtar det. Om det är något viktigt såklart. Ska bli skönt med lite festival feeling. Jobbade i måndags så nu är jag redo för bråvalla! 

Mys!!

5 dagar kvar till bråvalla

 
 
 
 
 
 

Midsommar 2014

Glad midsommar! Var hemma hos Annie och gjorde kransar och åt god mat innan jag, hon och Carro drog till midsommarfirandet på landet. I år hade jag verkligen inte planerat något, tänkte att jag skulle dra upp till pappa och hänga där under helgen. Men Carro fick till slut med mig till hennes vänner och flertal främlingar. En bra midsommar blev det till sist och idag är jag inte världens piggaste. Insåg imorse att jag inte fick så bra bilder igår så därför blir det en selfie på Carro och mig påväg till the fiesta.
 

Sjukling

Onsdags morgon och Sofia ska snart lämna mig. Hon kom hit igår och gjorde mig sällskap. Har fått en simpel förkylning efter one direction konserten tråkigt nog. Dock får jag skylla mig själv som tog klänning men jag ångrar mig inte. Kände för att va lite somrig så då var jag det. Simpel as that. Men Sofia kom som sagt hit igår och vi satte oss på balkongen ett tag och sen kollade på film. Mysigt! 


WWATour 2014 ♡

Lördagen den 14 juni drog jag, Alva och Emma upp mot Stockholm till friends arena för att se one direction! Vet inte hur jag ska förklara känslan men jag hade en sån bra kväll. Fick till och med rysningar när alla 16 000 tusen människor i arenan körde macarena tillsammans. Haha det var så roligt! Till och med ljusteknikern som satt uppe i taket dansade. Det var sån bra stämning. Killarna bjöd på sig själva och det var helt klart en av dem bästa dagarna i mitt liv.
 
Skulle varit så mycket bättre om jag hade med mig en kamera, för mina bilder suger. Har iPhone 4s och med dem går det inte ens att zooma med när man filmar. Alva berättade innan vi skulle åka och då kände jag bara för att köpa en ny mobil, haha. Men det blev en sån bra kväll ändå! Mobilen dog till och med i slutet av konserten. Lite irreterande så klart. Men det är upplevelsen som räknas trots allt. Det var även första gången för mig och jag hoppas på fler!!

 

Sommarlov

Har nu sommarlov! Mitt sista sommarlov sorgligt nog. Men that's life. Träffade Lisa efter avslutningen och tog en lunch/middag på taco bar. Taco på fredag liksom. Imorgon bär det av till Stockholm med Alva och Emma. Ska finally få se one direction. Haha känns fortfarande som att jag inte ska se dem imorgon i friends arena. Kommer nog fatta det när jag verkligen står där och dem är i samma arena och plats som jag är! Haha så skumt. Lisa sover här i kväll i alla fall och sen imorgon tar hon och jag bussen ut till Alva. Sedan bär det av till shlm!! 

Carro & jag under avslutningen

On my way home

Hola amigos! Är snart på väg hem från firret (Finspång). Åkte hit igår kväll för att träffa min saknade Sofia! Behövdes verkligen en kväll med henne. Igår så träffade jag även Alva, Alicia och Lisa för att snacka om bråvalla. Satt på espresso house och myste (standard stället). Men som sagt, är på väg hem nu och då ska jag ta en välbehövlig dusch. Ikväll blir det bio mys och imorgon skolavslutning! 


Sommar feeling

Hur varmt har det varit idag egentligen?! Så svettigt men så skönt och härligt. Diskuterade precis om svensk sommar med mig själv i det här inlägget men kände sen när jag läste igenom det att det blev för mycket. Haha, ingen sammanhållning alls. Så det skippar vi i vänner. För att göra det lite mer svensk sommar feeling så gick jag och mina pringles till halvars och köpte glass. Lyxade till det och köpte en nougatdröm, inte illa en tisdag som denna. Var också i skolan idag för betygsnack, tog 5 min sen var jag klar. Kändes lite onödigt att komma till skolan och bara vara där i 5 min och sen dra. Men ska faktiskt inte klaga, får ju sommarlov om 4 dagar. Anyway så har jag haft en fin dag och hoppas att ni också hade det. Puss babes
 
 

16 rader

Såhär spenderar jag min måndag. Stannade hemma från skolan, kände mig som en zombie imorse. Kollat på några avsnitt av keeping up with the kardashian och sitter just nu in the moment och läser Petters bok 16 rader. Drömmer mig bort i hans ord och textrader. En bok jag verkligen rekommenderar för både såna som lyssnar på hans musik och för såna som inte gör det. Han beskriver allt så bra och tydligt! Från början till slutet. 


Ingen söndags ångest

Så fina söndag det har varit! Soligt och över 20 grader hela dagen. Men jag var så trött imorse så jag låg ett långt bra tag i sängen och kolla det på grey`s anatomy. Är på säsong 10 nu och jag måste säga det att denna serie ligger på topp 3 på min serielista. Älskar serien! Ångrar mig absolut inte att jag började se den från början. Innan har jag bara sett vissa avsnitt och snuttar, var inte så insatt i den. Men Lisa sa åt mig att börja se den från början och jag är glad att jag lyssnade på henne, haha. Annars idag så har jag städat mitt rum, behövdes! Spenderar min söndags kväll på min lilla mysbalkong med GODIS som jag inte har ätit på en månad minst. Imorgon är det måndag och sista veckan i skolan, wohoo. Alla uppgifter och prov är klara så jag har ingen söndags ångest ikväll. Jag mår prima. Kisses
 
 

Nationaldagen

Igår var det fredag och nationaldagen. Så då tog jag tåget upp till pappa och spenderade dagen där. Ingen täckning alls hade jag men gissa, jag klarade mig ändå. Valparna har blivit så stora sen sist och nu har de börjat gå och öppnat upp ögonen helt. Dem är så söta och gosiga! Ville nästan inte åka ifrån dem imorse. Men nu är vi hos farmor och farfar och snart ska vi äta smarriga våfflor! Puss

Direkt när jag la honom på rygg och började klia honom på magen så somnade han. Snuttis!

Grädde på grädde

Gymmade igår och har en sån träningsvärk! Är som en stel pingvin på morgonen, måste börja strechta oftare känner jag. Är absolut inte någon alärt tjej i alla fall, haha. Idag i alla fall så hade vi redovisningar på pedagogiken, fick även paj och saft då. Läraren hade bakat och det var sjukt gott!! Efter skolan så drog jag till stan och träffade min fina Lisa. Hängde med på några bankärenden och sen drog vi till espresso house och tog en lång fika. Så mysigt och välbehövligt!

Det kan aldrig bli för mycket grädde

Chic




Espresso house

Hej! Hade bara en 50 minuters svenska lektion idag, känner att sommarlovet börjar komma nu. En vecka kvar nu i skit 2:an på gymnasiet sen blir det ett efterlängtad sommarlov, finally! Men idag så träffade jag Issa och Alva på Espresso house och snackade lite om allt möjligt. Lite prat och planer om sommaren. Vi har även insett att Alva och jag jobbar då den andra är ledig. Det vill säga när Alva jobbar i 3 veckor så är jag ledig och när Alva slutar sitt sommarjobb så börjar jag veckan efter. Lyckat! Men vi kommer ändå hinna ha roligt och njuta av vårat sista sommarlov. Sjukt att ens säga att det är sista sommarlovet, är man vuxen sen eller? Gråter inombords typ, haha så skum känsla. 
 
 
Smakade för första gången deras frapino jordgubb & vitchoklad. Mumsigt!!