Sista veckan innan praktik

Ojoj, redan tisdag. Är ledig idag från skolan och även på torsdag, skönt! I lördags var jag ju som sagt med mina gamla friendos från högstadiet, saknar fan den tiden ibland. Okej, det där låter väldigt gammalt att säga. haha sorry. Men Carro och jag tog bilen ut dit och kom hem sen vid halv 5 tiden och somna på bubbs. På söndag sen så övningskörde jag och mamma till min kusin, gick riktigt bra faktiskt. Tråkigt bara att jag och min kusin inte bor nära varandra, that sucks. Men blir alltid lika glad att träffa henne! Min mirre pirre. Nu är det faktiskt sista veckan i skolan sen blir det praktik i 3 veckor och sen höstlov. 
 
 
Från i lördags 

Mysig fredagskväll

Frukt, älskade kiviks pärondryck och mina 2 favoriter. Vi 3 behövde verkligen en sån här kväll! Blev mer snack än att kolla på filmen men mest skratt. Verkligen en mysig fredagskväll! Sov även kvar där och nu påväg hem för att fira mamma med brorsorna. Go fika såklart men även smörgåstårta. Haha så excited för att äta maten! Jag och mat alltså.. Senare ikväll blir det en kväll med mina old pepps ute i skogarna. Wohoo!!



Happy birthday mom

Grattis till min lilla mamsi! Idag är det hennes dag så gick upp extra tidigt imorse för att sjunga och ge henne frukost på sängen. En riktigt bra morgon! Ikväll blir det myskväll med mina pringels, Frida och Carro. Ska bli riktigt skönt! Men första en skoldag från 08:10 till 16:00, wohoo??


Beyoncé and Jay Z


Go fika 24/7

Hej gosisar! Morgonen kall, vinden blåser lika kallt och jag traskar till skolan. Typ så ser min typical morgon ut på hösten, haha. Om inte Carro slänger iväg ett sms om att hon har bilen till skolan och hämtar upp en om 10 min. Då blir man lite extra glad och morgonhumöret piggnar till. Lyxigt! Lika lyxigt att jag både igår och idag har varit på espresso house, jag och alla dessa fika ställen nu för tiden. Speciellt espresso.. Men go fika finns det alltid rum för! Har även köpt present till mamma till på fredag då hon fyller år min lilla mamsi! Lisa hjälpte mig och sen tog vi såklart en fika. Är hemma nu och fick med mig hem en slags fleece tröja från monki. Så skön och gosis! Behöver den till hösten nu. Men ska ta en dusch nu i alla fall och sen försöka somna så tidigt så möjligt. Trött är bara förnamnet..



Sunday?

Redan söndag.. Känns som veckorna bara flyger iväg. Vill ha en hel dag då jag bara ligger i sängen med filtar och kuddar och kollar på serie hela dagen. Vill helst kolla på sons of anarchy och en fruktsallad på det. Skulle vara perfekt! Men har haft en bra helg hos pappa och så mysigt att träffa farmor och farfar. Kan inte förstå att min farmor är 90 år men ändå springer omkring och ska göra massvis med saker, dessutom lagar hon så god mat!! Känner mest att jag vill vara som henne när jag blir gammal. Men det är ännu lång tid kvar tills dess. Övningskörde även idag från pappa till mammas salong för att äntligen få mitt hår klippt. Dock så klippte vi inte så mycket och ingen stor skillnad. Men just nu sitter jag med hårinpackning som jag nästintill aldrig gör med mitt torra hår. Skärpning på det! Har i alla fall haft en skön helg och nu inväntas en ny vecka.
 


Firar Annie 5 månader försent

En lyckad överraskning/myskväll med mina blondies. Först så åt vi på Texas Longhorn och jag tog självfallet en Classic, haha standard.. Men den är så god!! Drog sen vidare till fräcka frökens vid 8 och tog en varsin kaffe. Provade för första gången iskaffe och det var så gott!! Tog iskaffe frapino vanilj och den är typ min nya älskling på fräcka frökens. Eller hette den islatte? Förvirrad. But anyway så gick vi sen till bion och kollade på let's be cops. Och den var så rolig och sevärd! Topp 1 när det gäller komedi filmer typ. Men som sagt så var min fredags kväll riktigt lyckad. Skulle inte förvåna mig om jag kommer få träningsvärk från alla skrattanfall från igår. Är påväg till farmor och farfar nu och sen hem till pappsen. Byee

Mys!!

Fredags explosion

Fredag och mitt huvud exploderar snart. Idag har jag verkligen inte varit avslappnad. Börjar med att ryggmuskeln redan från morgonen var irriterad och skulle gå 8 till 16 idag. Haha fy fan kände jag mest! Men när pigga Sofia gick upp och åkte hem så piggnade jag till. Den energin hon ger är omöjlig att ge tillbaka lika mycket. Gosen! Så skolan gick som en smäck till slut. Fick även skjuts till skolan av min lilla ying Carro. Och ikväll ska jag och Carro ta med Annie till Texas Longhorn och käka där, så gott!! Sen traskar vi vidare till bion för att se "let's be cops". Annie fyllde 18 år för 5 månader sen och nu ska vi efter lång tid fira henne. Kan absolut inte klaga på min fredag må jag säga. Dessutom åker jag i väg till pappa över helgen. Mys! 

Beskrivning på hur min huvudvärk känns.. Haha 

Au pair möte

Torsdag och jag har min Sofia som sovkompis inatt. Sover så mycket bättre när jag sover med någon. Blir väl lugn av det eller nåt, märker skillnad i alla fall. Men anyway det var inte det jag hade tänkt att skriva om. Utan Sofia är här hemma hos mig på grund av att hon och jag var på ett möte för någon timma sedan om au pair. Riktigt intressant och man fick känslan av att, "shit, snart tar jag studenten och det här är ett av alternativen jag funderar på att göra efter gymnasiet". Så knäpp känsla, blir så förvirrad av mig själv. Men fick bra information därifrån och man fick sån mer inblick i au pair jobbet när det var en tjej som hade nyligen varit och jobbat som det. Så just nu flyger tankarna runt. Men nu blir det tv mys och sen sova en blund. Puss
 
 


Spexfoto

Redan onsdag och även en väldigt bra onsdag! Har försovit mig både måndag och tisdag men imorse gick det "hyfsat" bra att gå upp och sen hade vi även spexfoto idag med klassen. Ska vara helt ärlig så var jag rätt så negativ mot idén i början men fick sån feeling eller nåt när alla verkligen hade gått in för det och tog det på allvar. Eller allvar kanske jag inte ska säga men det blev riktigt bra till slut! Höjdpunkten på dagen, absolut. Längtar tills katalogen kommer, haha längtar.. Sexii babes anyway 
  
 

Jordnötsringar

Drog hem till Jasse och träffade goa grabbsen och såklart jasse där. Spelade fuck the dealer och aa mer kanske man inte behöver säga om det. Träffade sen Saba med flera och hade en riktigt bra kväll. Idag är det söndag och jag är sjuuukt sugen på jordnötsringar, mitt mål är att köpa jordnötsringar idag. Btw, kom ihåg att lägga din röst idag innan någon annan tar din tystnad! 
 
 

Hur blir det nu då?

Ska vara ärlig och skriva, jag var inte på hagaborg. Stannade hemma och pluggade. Yep yep! Nu är det i alla fall lördag morgon och jag har ingen aning om vad som kommer att hända ikväll. Allt är väldigt oklart! Men det löser sig förhoppningsvis. Gick oh la mig halv 10 igår och har sovit tills nu. Så skönt!! Det behövdes. Men men, inget mer att säga. Ha en trevlig lördag gott folk. Puss
 
Bild från förra helgen

Är det helg snart eller?

Längtar redan till helgen! Haha, det rullar på nu alltså. Hoppas på en lyckad lördags kväll i alla fall. Men först måste jag klara av en skolvecka och den här veckan kommer gå bättre än förra. På torsdag är det dessutom hagaborg som kommer spenderas med hela skolan på himpa fältet då man gör massvis med samarbetsövningar. Så ska inte klaga över denna vecka. Hoppas bara på bra väder på torsdag!
 
 
Fina Elina och jag i fredags 

Shake it off

haha, hur glad och pepp blir man inte?! Verkligen en sån låt då jag tänker, "va fan??" först men sen efter 30 sekunder så står jag där själv och dansar och nynnar för jag älskar den. Hon den där Taylor Swift kan få till det ibland alltså, riktigt bra dessutom. 
 

Kräftskiva i logen

Äntligen helg! Känns som jag alltid säger så men gud va skönt. Blev en riktigt lyckad fest i logen hos Annie igår. Jag, Carro och Annie stod för allt och vi blev upp till 70 pers och det såg ut som ett bombnedslag dagen efter. Haha, men om folk dansar på borden och kastar öl hit och dit så var det inte så konstigt. Men det var så värt det att städa dagen efter! Det gick fort och enkelt, fick lite extra hjälp av några som stanna kvar också. Roligt hade vi det i alla fall och jag brukar aldrig "fira" eller ha kräftskiva. Så det här var absolut den bästa kräftskivan!