Höstlov

Sista veckan på praktiken har gått och helgen redan förbi. Tog tåget upp till pappsen, behövde en helg hos honom. Lugnt och skönt! Dock fick jag lågtblodtryck eller hur jag nu ska förklara, svimma i alla fall i skogen. Haha stabilt! Vi var ute och gick en sväng, förbi utsikten dessutom. Riktigt skönt! Om man bortser från mitt lilla "anfall".. Idag är det måndag och har pluggat matte med Jesper. Jag vet, har höstlov, men älskar ju matte såååå mycket (?) så varför inte under lovet också. Avslutande min dag med en fika med Lisa, pratade lite om de kommande dagarna då mitt lov känns helt fullbokat. Hade tänkt ta det lite lugnt men icke sa nicke. Men ska vara ärlig om att det är skönt att ha något att göra varje dag, ibland behövs det men ibland blir det to much. Inget dumt höstlov framför mig i alla fall! Puss
 
 



James Arthur - X Factor

 
 

Pringels lördagskväll

Var ledig från praktiken torsdag och fredag, så kan väl säga att jag har haft en långhelg. Dock i fredags så hade jag en 3 timmars lektion i skolan men det var inte så farligt så jag överlevde som bra var. Fredagen spenderades sen med Frida, Carro och Jesper. Åkte runt i lilleblå och pratade om lite allt möjligt. Sen på lördag blev det en tripp till farmor och farfar, mysigt! Kvällen/natten blev såååå mycket bättre än vad jag trodde. Jag, Carro och Frida körde på en utgång och den blev så lyckad och allt blev bara så jävlans skit bra! Dem två är inte dumma typer. Imorse stack jag och Carro ner till stan för att äta upp hela subway stället. Så hungriga!! Som vanligt är det måndag imorgon och sista veckan på praktiken, kämpa! Vi ses, när vi höres babes

Mina pringels 














Zara Larsson - Rooftop


Old pepps

Har haft en bra helg med bästa gänget! Åkte upp till pappa på fredag morgon och besökte "hans" nya skola sen  resten av tiden har vi åkt runt i bilen för att övningköra. Åkte hem sen på lördag med brorsan min och snabbt in i duschen, trycka ner mat i magen och direkt till bussen. Haha kände mig skapligt stressad men åkte anyway ut till mina bästa old pepps. En tand trasig och astma attack har ju ingen dött av, haha hade turen med mig den kvällen. En bra kväll i alla fall! Fick till och med träffa Carro. Haha, vi kom på i veckan att vi har umgåtts någon gång under helgerna sen i augusti (innan vi börja skolan) tills nu, men att den helgen som va skulle varit första helgen vi inte skulle ses, sorligt.. MEN vi lyckades träffa varandra ändå! Sorry för min dåliga förklaraing men palla förklara bra liksom. I alla fall så har andra veckan börjat på praktiken och livet flyter vidare. 
 
 
34 veckor kvar till studenten!!

G.R.L


Min helg med Sofia

Redan söndag och Sofia har åkt hem, gråter inombords. Behöver mer tid med den där tjejen alltså. Igår i alla fall så drog vi till jasse. Carro kom sen i sista sekund innan vi drog vidare och dansade tills fötterna dog. Blev en rätt så klyven kväll/natt, to much feelings hit och dit. Haha kan man ens säga så, klyven natt? Skitsamma. Imorgon börjar praktiken och 3 veckor framåt! Känner redan att jag saknar skolan, är ingen praktik tjej tvärr.. Men som sagt, sista året! 

Grabbsen, Carro och lilla jag i hörnet, haha

Mössprovning avklarad

Mössprovningen är avklarad och är riktigt nöjd med mössan. Får se om jag ändrar något senare! Men nu är Sofia här hos mig och ska vara här till söndag. Toppen helg framför mig alltså, eller i alla fall ingen dum helg. Med min pärla liksom! Har precis kommit hem från fräcka frökens där vi satt utomhus med en varsin kaffe. Imorgon blir det en chill dag och sen en rolig lördagkväll framför oss! 


Happy little pill

 
 
 
 
 

Vettig studiedag

Torsdag och jag är ledig. Sov till halv 1 idag, oops. Hatar att sova för länge på "morgonen", känns som hela dagen är bortblåst. Vill ju inte påpeka om att jag är en morgonmänniska för det kommer jag nog aldrig att vara men men. Igår så träffa jag Alicia och Lisa hemma hos Alicias pappa. Snackade lite smått om allt, även om Ed Sheeran som kommer att äga rum snart i Stockholm! Gick hem sen på natten genom stan och lyssnade på Ed i öronen. Mys! Somnade direkt när jag la mig i sängen och idag har jag inte gjort något vettigt. Min roliga studiedag, dock väldigt skönt att inte göra något. Imorgon ska jag tillbaka till skolan för att ha den såkallade mössprovningen, iih!! Finally min tur att ta studenten, so excited! 
 
 

Angelica blick