Helgen i Nyköping

En sån bra helg och absolut ett bra avslut på veckan! Kom dit vid 9 tiden på fredag kvällen och direkt tog vi på oss mjukiskläder och myste. Pratade om allt, från oseriösa saker till seriöst prat. På lördag sen så åkte vi in till Nyköping och trosade omkring där. Senare pluggade vi matte för att sen fixa oss för en trevlig kväll ute. Blev en lyckad kväll om man ser på helheten, vissa saker vill man ju alltid ändra på.. Fick sen skjuts hem tillbaka och vaknade upp imorse förstörd. Den huvudvärken kom från helvetet! Men efter några tabletter och vatten så började huvudvärken bli bättre. Men får skylla mig själv! Har även ätit massvis med pomme, haha min kärlek idag. Helgen har varit en toppen helg, skönt att komma ut till pappa också! Imorgon vankas det en ny skolvecka. Need ma beauty sleep! 


Lilla huset för oss själva

Äntligen helg!! Har längtat efter den här helgen unde hela veckan nu och äntligen är det fredag! Sista lektionen var teckenspråk och gillar det skarpt! Inte dåligt slut på veckan. Helgen kommer spenderas i Nyköping hos min pappa med Carro. Vi tar bilen upp och kommer ha lilla huset för oss själva. Ska bli så skönt! Och på lördag kväll blir det att åka till Norrköping för att dansa loss, haha. Hur vi tar oss tillbaka till Nyköping är en annan historia.. 

Gratis kaffe uppskattas!

#shitvapin

Är inte alls förvånad att jag gör något pinsamt men att JAG RAMLAR I SKOLANS TRAPPA är för pinsamt!! Haha, orkar inte med mig själv. Skolan är i 3 våningar men är öppen så man ser ända upp (svårt att förklara) men ma friends som satt högst upp såg när jag ramla på första våningen, kan ni då förstå alla andra som såg mig när jag ligger där halvt snett i trappan och ba chillar. Tur var nog att jag inte var ensam, hade Maria med mig! Så reste mig upp och börja asgarva, kände mest "japp, ingen överraskning att jag skulle ramla i trapphelvetet efter dessa 2 år". Har väntat på den här stunden länge.. Dock har jag ont i underarmen och ryggen fortfarande och det hände igår. Haha kanske inte så konstigt när jag ramla på trappan som är gjord av marmor liksom. Haha, tänk om jag hade slagit i huvudet och tänderna utslagna. Glad att det inte hände!
 
Vid ingången till skolan och första trappan, där ramla pinsamma jag.. haha

Lugn helg

Min helg har varit så luuuugn. Fredags kväll så blev det en åktur med Frida, Carro och Jeppe. Senare på kvällen så parkerade vi oss utanför skolan och pratade lite om allt möjligt. Och ja, det är bara vi som får för oss att åka till skolan klockan 12 på natten en fredags kväll. Annars har jag tagit det lugnt, även träffat min papps. Trevligt trevligt. Imorgon blir det tillbaka till skolan och sen träning. 


Jag går sista året i gymnasiet!!!

Skolan har börjat och jag går sista året på gymnasiet nu! Gaaahhaaa!! Får en klump i halsen när folk börjar snacka om studentkryssing, flaket, balen och att det är mindre om ett år liksom. Haha känns så konstigt!! Börjar ju typ bli vuxen hallååå?? Mitt sista sommarlov har i alla fall varit bra, sista veckorna gjorde mitt sommarlov definitivt perfekt. Dock var vissa stunder ett helvete men försöker fokusera på det positiva än det negativa! Ska försöka göra det här skolåret så mycket bättre än vad det va i 2:an. Vill aldrig uppleva höstterminen i 2:an, vill aldrig mer må så dåligt och jag tänker aldrig mer låta mig själv sjunka så djupt! Jag tänker göra mitt bästa, inte bara i skolan utan i livet. 

Happy girls

Fireflies ♡

"I'd like to make myself believe, that planet earth turns slowly. It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep. Cause everthing is never as it seems, when I fall asleep"

Göteborgs Fyrverkerier


Augustifestivalen 

Måndags mys med stjärnfall

Har för första gången i mitt liv fått se stjärnfall. Och inte bara ett, utan 3 stycken på samma kväll. Vad nere vid en badhytt och myste med mina gamlingar till vänner. Blåste lite för mycket men annars var det hur mysigt som helst! Dock så tappade jag rösten helt när jag skulle ta bussen ut, så det var tur att Alicia var med annars skulle jag ha fått panik. Men fick senare tillbaka min 85 år gammal tant som har rökt sen barnsbens rösten. Kom nu på att jag inte ens har berättat om min röst ni kanske inte fattar vad jag skriver om nu, haha sorry. Mina halsmandlar började svullna upp förra veckan och på fredag kvällen så spräcktes min röst. Kort och enkelt beskrivit. Kanske inte har försökt det bästa med att vila rösten och dricka mycket vatten men ska väl förbättra mig vid den fronten nu. Hoppas i alla fall att få tillbaka rösten innan skolan börjar i alla fall! Men anyway så var gårkvällen en riktigt mysig kväll vid vattnet.


Perfekta livet

Har absolut ingen lust att berätta om min helg. Om den har varit skit eller världens bästa helg eller bara en helt "vanlig" helg. Om jag verkligen är glad eller gråter i floder bakom hörnet. Eller om jag känner mig som en fisk i havet. Trött på att höra att allt är perfekt, för det är det inte. Finns alltid något fel, något att ändra till något bättre. Misstagen är gjorda och fler kommer det bli. Det perfekta livet är en bluff, berg-o-dal-banan kommer alltid att åka i nerförsbacke någon gång för att sen ta sig upp på toppen. 


Sista jobbdagen

God morgon! Sista jobbdagen idag, yeyy. 3 veckor avklarade och det har gått riktigt fort tycker jag. Avslutas med att vi ska käka på pizzeria och slutar istället vid lunch. Igår träffade jag min Lisa på kvällen. Åt på pizzeria (kommer rulla fram om jag fortsätter såhär, haha) och sen så satte vi oss vid en park och snacka om deep shit. Haha eller bara om livet helt enkelt. Men nu är det bara några arbetstimmar kvar, sen tar jag ledigt! 


Försov mig

Hela dagen igår låg jag och sov i soffan hos mina bröder. Skulle ha hjälpt till med flyttningen men stabila jag var inte så pigg en dag efter gårkvällen. Så mycket som jag sov igår på dagen så trodde jag attt jag var utvilad men lyckades försova mig imorse ändå. 10 minuter innan jag börjar jobbet kommer mamma in och frågar vad jag gör hemma. Haha, bra fråga. Fick i alla fall skjuts till jobbet och hela dagen har varit så seg. Inte så värst bra att somna klockan 6 på morgonen både på fredagen och lördagen. Dags att vända tillbaka allt igen känner jag! Men det är trots allt sista jobbveckan. 4 dagar kvar, sen har jag helg och en veckas ledighet. Then the last year in school start! 
 
 
oldie

Bästa på länge

Vilken helg! Det här sommarlovet har faktiskt varit den bästa på länge. Dem senaste åren har jag alltid känt att jag inte har gjort det jag vill göra. Och det är inte så att alla andra sommarlov har varit skit utan vissa stunder var det toppen. Men i år så känner jag bara; "Fyfan vilket bra sommarlov jag har fått till". Haha låter säkert skit konstigt men blir så glad när jag tänker på att det här är sista sommarlovet. Spontana roadtrips, rest utomlands med mamma, åkt upp till sthlms skärgård, varit på one direction konsert och spontana fester och nya människor med mera. Men självklart har man ju dagar som suger och livet är piss men det ska fan inte förstöra mitt lov. 2 veckor kvar sen börjar jag lilla plutten 3:an. Jag ska ta studenten nästa år!! Bubblar med olika känslor inombords. 
 
 
Bild från igår. Spontant gillar vi!