Första dagen på praktiken

Hej! Hade blandade känslor igår kväll och i morse. Men första dagen på praktiken gick bra. Är rätt så trött nu, lång dag blev det. Hoppas jag somnar tidigt ikväll och vaknar upp lite pigg och fräsch imorgon i alla fall. Det lilla jag ville säga idag, puss. 
 
Bjuder på en tråkig bild, sorry 

Praktik

Imorgon börjar min praktik och 5 veckor framåt. Lite blandade känslor faktiskt. Kommer inte komma tillbaka till skolan förens den 12 maj liksom. Sen är det bara 5 veckor kvar tills sommarlov. Seriöst, det är rätt så sjukt! Jag har bara 5 veckor kvar i skolan, resten är ju praktik. Men jag kommer i alla fall vara på en skola med en specialpedagog. Jag går på ledarskaps linjen till yrkesutgången elevassistens och därför har jag praktik på en skola. Får hoppas att det kommer gå bra! 
 
 

But first, let me take a selfie

Hade så roligt igår kväll! Carro kom till mig på kvällen och sen senare skjutsade hennes brorsa oss till mina vänner och tillbringade kvällen där. Kom sen hem vid halv 4 och trodde jag skulle slockna direkt i sängen. Men istället låg Carro och jag bara och skrattade åt verkligen allt. Så dålig humor vi har egentligen. Idag mår man som man förtjänar och förut följde jag Carro till bussen, samtidigt som jag köpte en ny laddar på grund av att jag tappade bort min igår. Kan ju inte ha koll på allt liksom. Bra kväll i alla fall! 
 
jag & Jennifer 

Våren

Våren är en av mina favorit årstider. Jag älskar när all snö är borta, gräset blir grönare och solen börjar komma fram. Man blir så mycket piggare av det! Inte behöva ta på sig tjocka lager med kläder för att inte frysa och bli helt röd om kinderna pga att det är så kallt. Dock så kan jag tycka att det är lite gulligt när folk blir röda om kinderna på vintern. Men inte när jag själv blir det! Det bästa med våren är nog när man känner hur varmare och varmare det blir och man kan börja använda solglasögon till exempel. Älskar våren som sagt! 
 
 
Bilder från min weheartit 
(klicka på länken ovan)

Pancakes breakfast

God morgon sunshines! Sov så bra inatt. Sover så dåligt ensam annars, skit konstigt! Men Sofia och jag vaknade hyfsat tidigt så vi gick upp och gjorde pancakes med sylt och glass till. Så gott! Inte dålig start på dagen. 
 
 

Fredagsmys

Aloha! Fredagsmys på ingång hemma hos mig. Sofia är här som jag inte har träffat på mer än 4 veckor och äntligen har jag fått kramat ihjäl henne. Saknat den plingan! Men nu är hon här och vi tänkte ha en liten myskväll och kolla på let's dance en fredag som denna. Hejar såklart på Kenza och Benjamin! Så duktiga dem är, men tycker verkligen det är ett go gäng med i år. Brukar inte tycka om att kolla på let's dance dem andra säsongerna men i år har jag kollat varje gång (några gånger i repris dock). Men vi ska i alla fall ha en mysig fredag med massor med gottigheter och tacos! Puss 
 
 

Nya jeans från bikbok

Vill få tid med att rensa min garderob någon dag. Hälften av kläderna använder jag och resten ligger och skräpar typ. Sen känner jag också att jag måste shoppa lite nytt och fräscht nu när våren börjar komma. Älskar att börja använda ljusa jeans och converse på våren. Istället för svart jeans, som jag för det mesta brukar använda mig av på vintern. Så idag har jag traskat omkring såhär ute i vår solen babes 
jeans - bikbok / tröja - vfo / halsband - h&m

Matematik prov

Blev så glad i morse när jag vakna av att solen lyste igenom rullgardinen på sidan! Hade sovmorgon och vädret var perfekt. Dock så hade jag matte första lektionen och vi hade matte prov. Kände mig verkligen lost men det var jag tydligen inte ensam om så det var väl tur det. Kommer bli så besviken på mig själv om jag får F på det här sista matte provet när jag har fått bra resultat på dem andra. Sån är jag! Sen är det bara nationella kvar i matten. Lite skraj faktiskt inför det. Men nu är det fredag och jag glad. Solen gör livet lite bättre. 
 
 

Bloglovin

Har skaffat bloglovin nu för att göra det lättare för er att följa min blogg. Så klicka på länken här nedan.
 
 Följ min blogg med Bloglovin
 
 

Komma igång med träningen

Jag har alltid varit den aktiva tjejen som har hållit på med en sport eller något likandet. Men vad har jag gjort sen i höstas? Ingenting. Verkligen ingenting. Har inte ens gymmat! Eller en gång, men det räknas liksom inte. Känner mig absolut inte bekväm i det! Visst har jag gått PW och så men jag känner att jag måste börja komma igång. Det måste hända något med min kropp liksom. Den är bara slö just nu och har inga muskler. En svagis är jag rättare sagt.  
 
Så efter skolan drog Carro och jag till centralbadets gym som jag skrev i förra inlägget. Jag känner att det är lättare att ha en "gym partner" då man kan pusha varandra och dra ut på gränserna under träningen. Verkligen göra det 100%. Gymmet i sig var riktigt bra! Så det är väl bara att komma igång som gäller nu. 
 
 
Inspiration från weheartit

Det bästa med att gå på gymnasiet

God morgon! Försov mig imorse men är i skolan nu. Har en rätt så skön dag i skolan, börjarade 08:10 och slutar 12:00 idag. Det är det sköna med att gå på gymnasiet. Alla dagar är olika kan man säga. Vissa kurser är bara 50 poängare och vissa 100 poäng. Det är liksom inte samma schema för ett helt år där jag går. Ibland så kan en kurs ta en "time out" och sen komma tillbaka i 3:an och det är faktiskt skönt att ha det så. Som sagt i alla fall så slutar jag 12:00 idag och senare ska jag testa ett nytt gym med Carro! Ciao 
 
Bild från i höstas 

Regnig onsdag

I morse ville jag bara ligga kvar i sängen när jag hörde hur det regna mot fönstret. Ville bara göra en kopp varm oboy och kolla på film. Hur mysigt som helst. Men gick till skolan i alla fall och hade matte sista lektion till 15:30. Är nu hemma och ska begrava mig själv i sängen och plugga. Har en stor uppgift som ska vara klar på fredag! Får se hur mycket jag kommer att plugga idag. Annars, ha en mysig onsdag babes! 
 
 

Frukost

Varför är jag så dålig på att äta frukost på morgonen?! Om man ändå kunde få hotell frukost varje morgon så skulle det kännas mycket bättre. Men om man nu ska vara lite realistisk så kommer det ju aldrig hända mig att jag kommer få det så lyxigt varje morgon. Dock så skulle jag ibland vilja vara en morgonmänniska. Gå upp på morgonen, ta en promenad, duka fram en god frulle/frukost och sen sitta i lugn och ro. Men i min värld går det till typ, ligger kvar i sängen, snoozar i en halvtimme och sen springer igenom hela lägenheten och gör allt samtidigt för att bli klar i tid. Ibland slutar det med att jag inte hinner äta frukost. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. 
 
 
Varför ser det inte ut såhär varje morgon innan skolan för? 
Kunna välja mellan panncakes, äggröra, macka etc.

Börjar om på nytt

Hej! Har nu bestämt mig för att börja om. Så har faktiskt raderat all arkiv och genom en snar framtid så kommer jag börja blogga igen. Kommer försöka fixa en ny header också. Jag ser att det faktiskt finns några som klickar sig in här fortfarande fast jag inte har skrivit sen i december så jag får väl göra ett försök till att börja blogga igen. Kommer inte börja nu den här dagen direkt men dittils så kan ni ju alltid följa mig på twitter eller instagram som jag har fixat fram på sidomenyn. Men så länge får ni ha det bra, puss!