Four five seconds


Min chill helg

Söndag morgon (och så är klockan över 12 men who cares?) och Fia har precis lämnat mig. I fredags så åkte jag och Lisa ner till ösgötateatern för att se duktiga Agnes leverera på teater golvet. Sååå duktig!! Senare på kvällen så kom lille blå och Carro och så såg väl hela kvällen ut. Som vanligt skratta vi åt allt och inget. Sen på lördag morgonen så åkte hon till England, snyft snyft.. Och igår så tänkte jag ha en kväll med mamsi då vi seriöst inte träffas så ofta. Träffade henne i måndags och i tisdags en stund på dagen, sen torsdag kväll. Så igår så hade jag inget planerat och var fortfarande lite lätt förkyld, så varför inte ha en filmkväll med mamma liksom. Men får sen ett sms att hon även ska jobba ett natt pass och då var hon redan på jobbet och jobba första passet. Haha så det gick inte så planerat men så är det att ha en mamma som har 2 jobb. Och jag ska absolut inte klaga, stolt över henne. Bara lite komiskt hur lite vi träffas ibland fast vi ändå bor i samma lägenhet. Men så kom jag på när jag snacka med Sofia i telefon att hon kunde komma över till mitt lilla kryp in och spendera natten här och så blev det. Så min kväll blev räddad!! Mello tittande och såklart Johan Falk film som avslut. Precis som förr, cozyy. Dock så sjuuukt besviken på att Molly inte gick vidare, brukar aldrig vara såhär insatt men shit va besviken jag blev. Haha så kan det gå. Men idag är det bara chill här hemma som gäller och ska försöka bli frisk nuuu. 
 
 

Pizza dejt en torsdag

Pallar inte min förkylning.. Det är som en berg-o-dal-bana! Ena dagen märker jag inte ens av den men nästa dan kan jag vakna med jobbig huvudvärk, en skaplig irriterad hals och snor över hela sängen (typ). Vill bli sådär 100% frisk nu. Vill ha sommar och värme!! Pallar inte klä mig i varma kläder och sen att jag mår sämre under vinterhalvåret SUGER. Haha vinter är inte min favorit årstid.. Mysigt och så men efter några veckor blir jag som en helt annan människa känns det som. Skitsamma med att snacka om tycka-synd-om-mig-själv. Idag fick jag äntligen en dejt med paulina på pizzerian. Som vi har tjatat om det och nu blev det äntligen av!! 2 timmar, hon och jag, med varsin pizza och bara massor med snack. Ingen dum torsdag inte och imorgon är det fredag och då väntas det teater med Lisa på kvällen. Hur fancy låter inte det? 
 
 
Bjuder på en puls bild från i lördags med snyggingarna!! 


Maroon 5


Grabbarna och jag

En hel vecka har gått och jag har äntligen tagit tag i körkort fronten igen! Veckan har inte varit så mer speciel, gamla vanliga liksom. Fruga min och jag hade fredagskväll hemma hos mig. Inte vanligt för oss då vi alltid brukar åka omkring och våldgästa andra men det snöa så mycket och energin var på low liksom. Men skratt tillkom det ändå. Märks att vi inte träffas varje dag längre, hur töntiga som helst och skämtar om allt. That's why she is awsome. Och i lördags blev det en spontan utgång för min del. Haha låg i mjukiskläder och vid 7 på kvällen fick carro mig att bli riktigt taggad på att dra ut. Så fixade mig och drog till Robin som precis har flyttat in till stan och träffade dem andra grabbarna. Haha jag och grabbarna! Det var riktigt chill faktiskt. Vi drog sen vidare och därute till slut så träffade jag Carro med fler. Och bästa under kvällen var när jag och Angelica verkligen körde non stop på lilla dansgolvet med gamla goa låtar. Bästa på länge!! Men nu är det slut på sånt prat för nu ska jag dra mig till köket för att laga till fläskkotlett till mammsen och mig. Hur gott?!?!! Puss