Resturang mys

Jobbet rullar på och dagarna går. Efter jobbet idag så hoppade jag in i duschen lite snabbt för att sen träffa min saknade Sofia! Besökte en Kina reaurang för att unna oss lite med gottigheter (som jag gör alla andra dagar också, haha). Resten av veckan kommer va jobb, jobb och jobb + flyttning på G. Längtar efter helgen efter all slit! Men vad gör man inte för pengar hallåå?

Min bästa

En välbehövlig helg

En riktigt bra fredagskväll med Carro! Efter första veckan på jobbet avklarad har helgen äntligen kommit och Carro och jag bestämde oss för att fira det. Har ju varit riktigt skönt och varmt väder senaste dagarna så Carro och jag satt på min balkong innan vi drog vidare till Emma. Gjorde oss i ordning för att sen festa hela natten lång. Träffade gamla människor som man inte hade haft kontakt med och även nya. Imorse så vaknade vi upp i Smedby och tog sedan bussen hem till mig. Haha, slitna tjejer. Ikväll blir det mys vid en sjö with the old people. Ska blir en riktigt mysig lördags kväll (eller så spårar den). Imorgon blir det ligga och slöa innan jobbet börjar på måndag igen. 


14 jobbdagar kvar

Första jobbdagen avklarad och 14 kvar. Det som är skönt är att tiden går så fort på jobbet. Målar för det mesta utomhus och ingen klocka i närheten då jag inte kan kolla klockan varannan minut och då känns inte 15 minuter som en evighet. Utan det går rätt så snabbt! Sitter i alla fall nu på balkongen och kollar på youtube videos och äter lite kvällsmat. Jobbar måndagar till fredagar framöver. Lire cash behöver man ju. 

Mys!

En helg på skärgården

Har kommit hem från Stockholm idag och helgen har varit perfekt! Huset låg precis vid havet så det var bara att gå ner för berget och hoppa i. Igår på eftermiddan så åkte vi vattenskoter och ring, hur roligt som helst! Lite värk i musklerna fick man men det fick man räkna med, haha. En välbehövlig helg hos issa på skärgården var inte så dumt kan jag säga er. Någon gång ska jag skaffa mig ett sommarställe på skärgården, som jag sa när jag va mindre; det ska va på ett berg vid havet, då trivs jag. Haha, dröm stället att ha enligt mig. Och att kunna bada i salt vatten! Men imorgon väntas jobb för min del. 

En riktigt bra helg innan jobbveckan kommer 

Kymendön

Hemma regnar det och åskar men hos oss i Stockholms skärgård har vi solsken och 24 grader varmt. Det är så underbart fint och mysigt här! Åkte ut med båten igår kväll till ön och idag har vi varit på safari runt ön. Vi åkte i en golfbil/safari bil. Riktigt roligt!! Nu har vi badat och ligger oh stekar på terrassen. Jag klagar inte i alla fall. Stormtrivs! 

Dålig utsikt.. Hahah

Tåget upp till Stockholm

Efter mycket om och men vad jag ska packa med mig till helgen så sitter jag nu äntligen på tåget med Alva. Vi är påväg upp till fina Stockholm där issa kommer att hämta upp oss för att sedan åka ut till hennes ö. Vi ska alltså ut till Stockholms skärgård och jag är så extremt taggad för den här helgen. Mysa, snacka om lite allt möjligt och ha det roligt! Det kommer verkligen bli en toppen helg innan jobbet börjar på måndag. Puss

Fina Alva!

Icona Pop

Blir så arg!! När jag var i turkiet så släppte Icona Pop sin första episode om deras liv, resa, aa palla förklara. Och nu ikväll tänkte jag kolla på dem 2 avsnitten jag har missat men när jag trycker på play så står det; "Innehåll ej tillgängligt, videoklippet har inte auktoriserats för ditt land (se)". Och jag blir så lätt arg på sånt.. Icona Pop ligger varmt om mitt hjärta och vill verkligen se det! Kanske är det någon som har hittat klippen på någon annan sida än den sida som avsnitten visas på?! Känns ju inte så kul att se avsnitten långt efter dem har varit ute i andra länder. Liksom ser ju på twitter flödet om det.. Får väl hoppas på att jag kan få se det snart, kommer inte dirket sluta tänka på det. But, I still love them 
 
 

Rensa mobilen

God morgon! Idag ska jag sätta mig på balkongen med min dator, hårddisk och en god frukost. Måste rensa min mobil på bilder och videos. Har massvis med videos från bråvalla som tar upp så mycket minne så tänkte föra över dem nu till hårddisken, där jag har allt annat liksom. Ikväll kommer min 2 bröder hem till oss och då hade vi tänkt fika. Imorgon blir det en biltur till Vättern och förhoppningsvis ett dop även i sjön! 


Ridit för första gången

Sån underbar dag med Carro! Har nu ridit för första gången och det gick hur bra som helst. Var väldigt nervös innan, vet inte hur många gånger jag sa; "du vet att jag aldrig har ridit innan va?!". Haha jag var så rädd.. Men det gick super! Galopperade till och med, haha så läskigt. Hästen ville hela tiden stanna och äta så det blev lite "fajt" vem det var som egentligen bestämde men det gick bra till slut. Carros kusin Rosie var även med, så det var vi 3 som red omkring på grusvägarna och i skogen idag. Riktigt roligt! På kvällen sen tog vi bilen och hade en liten roadtrip på landet. Pratade, skrattade och skreksjöng till gamla låtar. Är nu hemma och är så trött efter den här toppen dagen. Är i alla fall stolt över mig själv att jag hoppade upp på hästen, bästa beslutet på länge. 

Ser ut som en liten skolflicka, haha! 

Healthy breakfast?

Igår så tänkte jag att jag skulle ta en promenad runt strömmen denna morgon. Men imorse så somnade jag om istället och nu har jag gjort mig en skål med glass, jordgubbar, havrebollar och med lite grädde på. Hur gott som helst! Men kanske inte den nyttigaste frukosten? Måste komma igång med att göra någon slags träning. Som att bara ta en promenad runt strömmen, det räcker för mig. Bara jag gör något som min kropp mår bra av så blir jag nöjd. Men sen så är det där att man ska göra det också. Börjar jobba nästa vecka så då kommer jag trots allt röra på mig. Till något helt annat, fick precis ett sms från Carro att jag ska rida idag. Haha hur ska det här gå?! Har aldrig ridit förut i mitt liv liksom. Fortsättning följer eller vad ska jag säga, haha.. 
 
 

Donuts monday

God morgon snyggingar! Är just nu på väg till Sofia i Finspång. Har saknat den filuren ganska mycket och ska bli skönt att få träffa henne idag. Har köpt med mig donuts för anledningen att det är riktigt gott och att hon har jobbat idag så det är hon värd (men mest för att jag är sugen på det, haha). Vädret är hyfsat och det sägs att det ska regna ikväll så jag tog på mig svarta jeans. Ångrar mig nu när jag sitter här och väntar på bussen. Skulle ha tagit klänning.. Men det blir som det blir och nu är jag i alla fall påväg till min bästa. Ni får ha en skön måndag, puss. 

Yummi!!

Home Sweet home

Är hemma nu!! Flygningen gick hyfsat bra. Får alltid en ovanlig huvudvärk och typ förkylning känslan men lyckades somna efter tag. Så jag sov sen under hela resan och landa i Sverige klockan halv 3. Hade bara shorts på mig då det är 30 grader varmt om nätterna i Turkiet så jag skulle ha svettas ihjäl om jag hade lång byxor. Så det var rätt så kyligt att gå ur det där planet. Men kom sen hem och värmde mig en Pan pizza, tog en dusch och gick oh la mig. Har sovit otroligt skönt och mamma väckte mig förut och sa att hon skulle köpa lite brunch. Haha hur glad blir man inte då? Så jag har nu dukat och inväntar maten. Sen blir det tvättning och handla mat resten av dagen. Min söndag.
 

Hemresan

Har precis ätit lunch och sitter just nu i lobbyn. Bussen åker härifrån vid 6 ikväll så just nu så väntar vi på att tiden ska gå. Va tvungna att vara ute från hotellrummet klockan 12 så istället så blir det häng i lobbyn. Kommer komma hem klockan 3 inatt. Så kommer väl befinna mig i sängen klockan 5 på morgonen. Haha, kommer sova bort hela söndagen. Hoppas på att flygresan går galant, har ingen konstig känsla inför resan hem faktiskt. Så det ska nog gå bra! 
 
Kommer definitivt sakna värmen..

Sol & bad

Tjena! Ligger vid poolen hela dagarna och några timmar vid havet. Riktigt skönt! Igår så gick vi och kolla i olika affärer på kvällen. Fick med oss mer grejer än vad vi hade tänkt oss. Jag skulle köpa ett par converse men gissa, helt plötsligt fick jag med mig två par converse och 2 tjocktröjor från hollister. Försäljaren visste hur man fick saker sålda i alla fall, haha. Köpte även tröjor till mina brorsor. Imorgon är det fredag och sista dagen innan vi åker hem. Dock så åker vi på lördag natt, bussen går från hotellet efter 6 men vi måste va ute från hotellet klockan 12:00. Vet inte riktigt än hur vi ska göra eller vad vi ska göra under tiden. På något sätt löser vid det. Men sista dagen för sol och bad i alla fall. 
 

Hänger på terrassen

Vilken värme! Igår vid 10 tiden på kvällen gick vi på den långa strandpromenaden som går längs havet. Det var så fint men även rikigt varmt! Haha, känns som jag kommer att frysa om kvällarna i Sverige framöver. Idag är det 37 grader och har solat vid poolen hela dagen. Just nu är jag så varm så ligger under ett parasoll och försöker svala ner mig. Senare tänkte vi dra ner till havet som säkerligen är proppfull. (finns det hjärterum finns det stjärterum) 
 
Är inte sådär brun än, the pic is lying..