20 grader varmt

Hej! Igår blev det ett träningspass med Carro, det gick toppen. Idag så bjöd vädret på 20 grader varmt och sol, så mamma och jag tog en sväng till ett fint gulligt ställe i Svärtinge. Kommer inte ihåg vad det heter men det är som blomsterlandet typ. Haha. Men vi tog i alla fall en god fika ute på deras trädgård som är så mysigt! Fick med oss hem två par ljus blåa kuddar till balkongen och lampor. Är helt slut i fötterna efter den här dagen och tänkte sova snart. Imorgon blir det praktik! 

Tråkig svartit bild, sorryy

Parkhäng

Äntligen fredag! Träningen gick bra igår och idag hade jag bara haft 3 timmars praktik, skönt. Resten av dagen har jag hängt i vasaparken med mina godingar, Alva, Lisa och Alicia. Åt en god fruktsallad och pratade om livet i det soliga vädret. Underbart! Senare gick Alicia och jag till halvars. Köpte mig en mjukglass och den var hur god som helst, älskar mjukglass. Gick hem till mig senare och kollade igenom gamla bilder från högstadiet, det blev mycket skratt kan jag lova er. Hon har nu åkt hem och imorgon blir det en sväng till gymmet med Carro. 
 
Såååå gott! 

On my way to the gym

Hej! Mamma och jag fick med hos hur mycket påsar som helst igår, kändes det som det i alla fall. Har traskat omrking från butik till butik. Så igår var jag såå trött!! Har köpt 2 par nya skor, en ny skinnjacka, dock är jag inte säker på om jag ska behålla den. Fick även med mig hem lite nytt smink och 2 presenter till brorsan. Idag har jag i alla fall varit på praktiken och nu snart ska jag ta cykeln till gymmet och försöka träna lite. Hoppas på att det inte är så mycket folk. Haha, helst kan det gärna va tomt. Har inte tränat på flera dagar nu. Känner hur kroppen börjar ställa om sig till latheten igen, inte okej! Så nu blir det träning för min del en solig torsdag som denna. Let's goooo 
 
 

Sunny day

Redan onsdag och snart maj. Känns som det var nyår nyss, hinner inte med i svängarna. Men är på väg till praktiken nu för att jobba lite. Igår var jag hemma, hade sån värk i min rygg men nu är jag på fötterna igen. Slutar tidigt idag också, så sen blir det att försöka hitta en present till min brorsa som fyller år nästa vecka. En fin solig dag framför mig!
 
 
 

Annandag påsk

Annandag påsk spenderas med brorsorna och mamma här hemma hos mamma och mig. Vi har ätit middag, efterätt och sen kladdkaka på det. Såå gott! Vädret är även hur underbart som helst. Nu är det verkligen vår. En bra påsk och i morgon börjar praktiken igen. Samlar mina krafter för 3 veckors praktik, har avklarat mina 2 och nu är det 3 kvar. Det kommer gå bra, hoppas jag! 
 
 

Frukost på sängen

Solig söndags morgon! Nu är verkligen våren här och jag börjar dagen med frukost på sängen. Får se vad som kommer att hända idag. Men än så länge så tänker jag äta frukost i sängen och kolla på tv. Puss


LOKA - päron crush

Nya smaken från loka är super god! Jag har dock bara smakat päron crush men den är helt perfect. När man dricker den så är den inte som päron cider men inte heller som päron saft, utan mitt i mellan. Haha, så svårt att förklara smaken. Men om ni dricker den så fattar ni vad jag snackar om. Kärlek vid första ögonkastet! 
 
Kärlek 

Påsk fredagen

Har hämtat upp min brorsa på perrongen idag och ätit en super god lunch. Ska strax ta en långpromenad till utsikten som är på ett berg över en vik. Hur fint som helst där uppe! Fin solig fredag, glad påsk. 


Panncakes thursday

Är ute på landet nu. Så skönt och friskt att komma ut från stan ett tag. Idag är det ju som sagt torsdag och när jag var yngre så var det alltid pannkakor på torsdagar, alltid. Haha så idag körde vi på det och jag blev hur glad som helst. Mysigt! 




Daddy

Torsdag och jag ska snart bege mig till pappsen. Idag är det extra lyx för att han kommer och hämtar mig, så slipper tågresan dit. Dock så älskar jag att åka tåg men inte när ens packning väger ton. Anyway, kommer va hos honom ända till lördag och på lördag blir det påskfirandes hos farmor och farfar. Puss

Bild från igår

Nike free 5.0

Torsdags morgonen spenderades på gymmet med Carro. Hade mina nya träningskor på mig så idag kännde jag mig extra pepp på träning! Skorna köpte jag på XXL som sagt och det är Nike free 5.0 jag har. Skit sköna skor att gymma i, känns som man är barfota. Är hemma nu i alla fall och tagit en dusch. Ska fixa käk och sen så drar jag till pappsen. 



IKEA en solig onsdag

Igår så träffade jag min kära vän Lisa på kvällen för ett bio besök. Vi såg need for speed, ni vet spelet som har funnits hur länge som helst (känns det som i alla fall). Hon och jag är nördar när det kommer till det spelet. Anyway, filmen var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Kom hem till mig vid 12 tiden på kvällen och vi somnade hyfsat tidigt. Så idag vaknade vi båda pigga och glada. På dagen idag så har jag varit i Linköping och trosat omkring på IKEA med mamma. Hittade lite små saker och äntligen har jag köpt mig en papperskorg till mitt badrum, heja mig! Fick även hem ett par nya träningskor från XXL. Grymt sköna och snygga. Är hemma nu och är helt slut, blir en lugn onsdags kväll för mig. Puss 
 
 
Nya kuddar, tulpaner, muggar med mera fick vi med oss hem. 

Sunny Monday

Började min måndag med träning. Körde ett pass själv och det var rätt så tomt på gymmet, så det var skönt! Cyklade hem och tog en dusch för att sedan möta upp Alicia på stan. Hittade en snygg randig tröja från bik bok men inget mer. Men dagen har varit toppen! 
 
En bild från nyår 

My weekend

Opps! Har inte hänt så mycket så det har blivit lite tomt här, sorry. Men jag blev frisk sen på torsdag och hade min praktik som vanligt. Har fikat med Alvis och Issa, super mysigt! Sen igår så åkte jag till Finspång och sov hos min bästa Fia. Behövde lite energi och skratt från henne. Gymmade även igår med Carro, körde lite extra kondition. Och idag är det söndag och jag är hemma nu. Min helg har varit bra och ska bli skönt med en veckas ledighet med påskmys. Hoppas att ni har det bra, puss 
 
Roligaste bilden på länge 

Ellen Degeneres